Home   /   Diensten   /   Verzorgen fiscale aangiften 

Verzorgen fiscale aangiften

Het tijdig en juist voldoen aan de aangifteverplichting is belangrijk, of het nu om de aangifte inkomstenbelasting, dividendbelasting of erfbelasting gaat. Dat geldt voor alle fiscale aangiften. Vaak wordt de fiscale aangifte ervaren als een noodzakelijk kwaad. Anderzijds is het juist de fiscale aangifte die het startpunt kan vormen van een fiscaal advies of het in kaart brengen van fiscale besparingsmogelijkheden. Daarom is juist de fiscale aangifte een belangrijk onderdeel van het totaal aan fiscale diensten welke verricht worden.

 

En daar gaat het om! De fiscale aangifte als mogelijk startpunt van verder advies of voor het signaleren van fiscale attentiepunten. Het alleen verzorgen van de aangifte is voor ons te makkelijk. Wij kijken altijd verder, voeren een extra check uit op juistheid en volledigheid en staan voor de kwaliteit van de aangifte welke uiteindelijk wordt ingediend, alsof het onze eigen aangifte betreft.

 

U kunt bij ons voor alle fiscale aangiften terecht, of het nu gaat om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting of dividendbelasting. Wij zorgen ervoor. In samenwerking met Accountantskantoor Morre en Accountantskantoor Van Belkom verzorgen wij uiteraard ook uw aangiften omzetbelasting of loonheffing.